Commissie Vakinhoudelijk 2016/2017

Welkom bij het vakinhoudelijke deel van deze studievereniging.

In het schooljaar van 2016-2017 willen wij met commissie vakinhoudelijk ervoor zorgen dat jouw studietijd nog leuker en uitdagender wordt dan dat het al is. Jezelf ontwikkelen op het gebied van fysiotherapie gecombineerd met een hoop gezelligheid. Het ontmoeten van andere fysiotherapeuten (in opleiding) en om daarmee samen je kennis te verbreden. Ontdek je sterke en zwakke punten binnen de opleiding en gebruik elkaars sterke kanten, door je kennis met elkaar te delen, om uiteindelijk een nog betere fysiotherapeut te worden.

Wij hopen jullie een hoop leerzame maar ook gezellige activiteiten te kunnen bieden. Voor het komende jaar staan al de nodige activiteiten op het programma, zoals de wel bekende ‘Oefencafe’s’, de leerzame ‘Oefen-Pa’s’ en de stage klaarstoom cursus ‘Back 2 basics’.

Het oefencafé: de naam zegt het al, wij hebben geprobeerd leren en gezelligheid samen te brengen. Studenten van verschillende jaargangen, docenten en alumni kunnen komen bijeen. Met als hoofddoel dat iedereen van elkaar kan leren. Daarbij krijg je ook de kans om unieke ervaringen en skills te horen van professionals uit het werkveld.

Oefen-Pa’s: ben jij er nog niet zeker van of je over voldoende kennis en/of skills bezit, kom dan gauw naar een van onze Oefen-Pa’s! Hier ga je met medestudenten van het eerste en tweede jaar samen jezelf voorbereiden op de praktijk toets. Uit ervaring is gebleken dat je veel handige maar vooral leerzame feedback ontvangt.

Back 2 Basics: het is weer zover je stageperiode staat voor de deur. Wil jij een goede indruk maken op je stagebegeleider en goed voorbereid je stage tegemoet gaan of heb je gewoon een opfris cursus nodig? Dan is dit iets voor jou! Samen met andere mensen die stage gaan lopen ga je letterlijk terug naar de basics van wat je geleerd hebt afgelopen jaren. Zodat je met zelfvertrouwen en plezier een leuke stageperiode in kunt gaan.

Naast deze 3 fenomenen komen er naar eigenzeggen nog hele toffe andere activiteiten aan die zeker de moeite waard zijn om aan deel te nemen. Wil jij geen van deze activiteiten missen, houd dan onze kanalen in de gaten!

Heb jij nog een top idee die jij mist in de opleiding? Laat het ons dan weten en wie weet kunnen wij dit idee verwezenlijken.

Hopelijk tot snel bij een van onze activiteiten!

Commissieleden v.l.n.r.: Laura Pleiter, Iris Conijn, Ilse Beekmans, Bas Bruggers, Jordi Joosten, Guy Borghans, Sanne Janssen.

Niet aanwezig op de foto: Jeanne Hartman, Joris Rasing, Jil Dissel

dsc_1814