Welkom op de site van FSV

Sinds september 2015 zijn wij een frisse wind in de opleiding fysiotherapie in Nijmegen. Ondernemend, actief en vol overtuiging. Van onze oefencafés tot de internationale trips met uiteraard het thema fysiotherapie. Van het ontplooien van jezelf tot het ontplooien van de opleiding. Van het organiseren van vakinhoudelijke activiteiten binnen de opleiding tot het organiseren van inspirerende activiteiten buiten de opleiding: FSV Praktisch brengt het!

FSV Praktisch is de vakinhoudelijke studievereniging met als doel de opleiding te verrijken met betrekking tot kwaliteit, verdieping en de vorming van community. Dit gebeurt ook dit tweede jaar met een groep bijzonder enthousiaste en ondernemende studenten met vertegenwoordiging uit elk jaar.

Ben jij een actieve fysiotherapiestudent die meer wil halen uit je studie en ben je geïnteresseerd in FSV Praktisch? Aarzel dan niet om een bericht te sturen naar fsvpraktisch@gmail.com (of spreek een van ons aan!) en woon een gezellige vergadering op een woensdagavond bij.

Mijn doel is het om samen met het bestuur en de commissies de mooie lijn die we vorig jaar hebben ingezet door te zetten en om verder te kijken, wie weet meer op (inter)nationaal gebied! Ook hoop ik dat we zoveel mogelijk enthousiaste studenten mag verwelkomen op onze evenementen.

Met vriendelijke groet,

Ties van den Hurk

Voorzitter van FSV Praktisch

B2B onherkenbare foto
dsc_1828
12208571_787178808060799_654480150832721543_n