Collegetour: vitaliteit i.s.m. Denkfysio

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Organisator
Bestuur
Datum en tijd
24 apr. 2019 19:30 - 21:45
Locatie
Denkfysio, Nieuwe Marktstraat 54D

Collegetour: vitaliteit i.s.m. Denkfysio

'HOE GAAN WE VAN WETEN WAT GEZOND IS NAAR DOEN WAT GEZOND IS'

In samenwerking met Denkfysio organiseert FSV Praktisch de collegetour met Sander de Rapper. Tijdens deze Collegetour neemt Sander je mee in de wereld van ‘vitaliteit’. Dit in relatie tot gezondheid en gedragsverandering. Wat is vitaliteit (wat is datgene wat het leven de moeite waard maakt?) en waarom is dit zo belangrijk als therapeut. Lukt het jou om ook de -op gedragsvlak- moeilijke cliënten te bereiken en te helpen. Die mensen die niet gemotiveerd worden door iets rationeels als: ‘Het is goed voor je lijf om te sporten’.

Zorgprofessionals staan dicht op de samenleving: we werken met alle leeftijden, alle niveaus van belastbaarheid, alle (culturele) achtergronden. Maar hebben we voor alle gevallen de juiste ‘tools’? Zo neemt de één alles van je aan en doet netjes wat je zegt, terwijl de ander je met argusogen aankijkt terwijl jij je verhaal doet. Verschillende fases van veranderingsbereidheid dus. Zowel in denken, als in doen.

Sander daagt je uit om mee te denken, je schroom van je af te gooien en vragen te stellen. Aan Sander, maar ook aan elkaar en aan jezelf. Ben jij klaar voor een interactieve avond, waarop we elkaar het vuur aan de schenen leggen en kritisch nadenken over onze redeneringen en overwegingen? Meld je aan via onderstaande link en betaal als student slechts €10,00 i.p.v. €25,00. Kortingscode: CTSTUDENT

Inschrijvingen: https://denkfysio.nl/product/collegetour-vitaliteit/