Lezing Physis Academy

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Organisator
Commissie Intern
Datum en tijd
20 dec. 2018 19:00 - 20:30
Locatie
Kapittelweg 33, HAN, Lokaal B301

Lezing Physis Academy

LEZING PHYSIS ACADEMY

Ben jij benieuwd naar achterliggende herstelbelemmerende factoren bij patiënten? In de lezing van Physis Academy wordt hier verdiepend naar gekeken! Physics Academy is gespecialiseerd in het zelfherstellend vermogen van de patiënt met de focus op zes domeinen: slaap, stress, ademhaling, beweging, voeding, immuunsysteem. Steeds meer behandelaars geven aan het gevoel te hebben dat alléén trainen niet tot het optimale resultaat leidt en dat patiënten iets anders nodig hebben. Veel van hun problematiek ligt namelijk niet alleen bij beweging en voeding, maar ook bij bovenstaande zes domeinen. 

In de lezing op 20 december ligt de focus op gewrichtsklachten die zijn benaderd vanuit drie van de zes domeinen: voeding, slaap en ademhaling. De informatie uit de lezing is direct toepasbaar in de praktijk voor jou als student! Er zijn 2,5 OKFT punten gekoppeld aan de lezing. 

Wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Tot donderdag 20 december! 

 

* Het kan zijn dat er bij het evenement foto's gemaakt worden welke je later op de website terug kunt vinden onder Foto's. Mocht je hier niet akkoord mee gaan, stuur dan een mail naar bestuur@fsvpraktisch.nl