De Mindset van een Topsporter

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Organisator
Commissie Intern
Datum en tijd
25 mrt. 2019 19:00 - 21:00
Locatie
Kapittelweg 33, HAN, Zaal A004

De Mindset van een Topsporter

DE MINDSET VAN EEN TOPSPORTER!

Altijd al in het hoofd van een topsporter willen kijken? Of altijd al alle in's en out's van een topsportleven willen weten? Kom dan maandag 25 maart naar het college 'Mindset van een Topsporter'. Werelbekerwinnares veldrijden, Sanne van Paassen, komt als spreker naar de HAN! Na meerdere podiumplaatsen op NK's en EK's kwam een hardnekkige blessure om de hoek kijken. Na jarenlang blessureleed richtte ze zich op mindset. Hiermee ontwikkelde ze zich na haar topsportcarrière als mental coach en spreker. 

Tijdens haar sportcarrière ervaarde Sanne aan den lijve hoe het is om op de top van je kunnen te presteren. Op het juiste moment fysiek zó sterk zijn dat je boven jezelf uit kunt stijgen. Maar zonder motivatie, focus en stressbeheersing kun je de titel wel vergeten. De juiste mindset geeft jou namelijk hét extra zetje naar de overwinning.

Nieuwsgierig naar de mindset van een topsporter? Meld je dan nu aan voor het symposium van 25 maart en krijg 2,5 OKFT punten! 

Tickets:
- Early bird: uitverkocht
- Leden: €2,50
- Abonnees: €6,00
- Alumni: €6,00

 

* Het kan zijn dat er bij het evenement foto's gemaakt worden welke je later op de website terug kunt vinden onder Foto's. Mocht je hier niet akkoord mee gaan, stuur dan een mail naar bestuur@fsvpraktisch.nl