Massageklussen

Wie zijn wij?

Wij zijn FSV Praktisch en zijn dé vakinhoudelijke studievereniging fysiotherapie van Nijmegen. Wij zijn er voor én door studenten fysiotherapie. Als vakinhoudelijke studievereniging organiseren de commissies naast workshops, colleges, lezingen en netwerkborrels ook verschillende massageklussen waarbij studenten fysiotherapie ervaring op kunnen doen binnen het vakgebied massage.

Wat is onze ervaring met massageklussen?

Reeds heeft FSV Praktisch al deelgenomen aan verschillende grote en alom bekende evenementen:

- Zevenheuvelenloop
Marikenloop
Stevensloop
- Bosloop Malden
- Studenten Survivalrun FEL

De bovenstaande organisatoren zijn dermate enthousiast over onze geleverde inspanningen dat we al verschillende jaren diensten mogen verlenen voor deze mooie organisaties. Wellicht staat uw organisatie binnenkort ook wel in deze lijst van goede connecties!

Wilt u onderscheid maken met uw evenement door masseurs aan te bieden, dat kan!

Wij als Stichting Praktisch willen altijd het beste naar boven halen voor de studenten. Naast theoretische kennis binnen de anatomie, pathologie en fysiologie bezitten de studenten uiteraard ook de praktische vaardigheden. Om deze nog beter tot zijn recht te laten komen bieden wij onze dienst aan als masseurs voor uw evenement. Het is een mooi extraatje voor deelnemers om na geleverde inspanning deze dienst aan te kunnen bieden.

Waarom studenten fysiotherapie op uw evenement?

Het is bij uitstek de kans om iets extra's te bieden op het georganiseerde evenement waarbij de kosten in vergelijking met een afgestudeerd fysiotherapeut of erkend masseur vele malen hoger liggen dan bij ons. Naast de gegarandeerde kwaliteit van de studenten leren zij er ook nog eens van, een win-win situatie dus.

Wat kunnen wij u bieden?

Indien u er voor kiest een massagepost te implementeren tijdens het evenement dan kunnen wij vanuit de FSV Praktisch het volgende bieden. Wij zorgen dat ons materiaal op tijd op de afgesproken locatie is en na afloop weer mee zal worden genomen om het terrein achter te laten zoals aan is getroffen.

We zijn in het bezit van:

- Een drietal massagetafels;
- Handdoeken en lakens;
- Massagekit bestaande uit: massageolie, handschoentjes, alcoholdoekjes en scheermesjes.

Op aanvraag kunnen de volgende diensten, in overleg, vaak ook nog worden geleverd:

- Tapen middels klassieke sporttape;
- Tapen middels kinesiotape;
- EHBO-koffer bij ongevallen als kleine wondjes of acute trauma's die ter plekke te behandelen zijn.

Wat vragen wij van u?

Om voor beide partijen een mooie kans te bieden vragen wij het volgende van uw organisatie:

- Een standplaats waar de masseurs gedurende het evenement kunnen masseren. Indien mogelijk overdekt in verband met mogelijke weersomstandigheden en in elk geval afgeschermd van andere deelnemers om privacy te kunnen bieden.
- Een kleine vergoeding voor waarborging van materiaal en geleverde inspanning door studenten (zie onderstaand)
- Aandacht voor de aanwezigheid van de masseurs op het evenement onder de deelnemers zodat wij onszelf zo veel mogelijk nuttig in kunnen zetten en u als organisatie er zoveel mogelijk profijt van heeft.

Wat zijn de kosten?

Om de kwaliteit van de diensten te kunnen blijven waarborgen met betrekking tot materieel en inzet van studenten vragen wij een kleine vergoeding. De kosten per student (inclusief massagetafel, handdoeken, lakens en massageolie) bedragen €7,50 per uur. Het is mogelijk om een andere vorm van vergoeding aan te bieden (lees: VVV-bon, cadeaubon o.i.d.), dit gaat echter wel in overleg met de verantwoordelijke vanuit persoon vanuit de studievereniging.

Heeft u vragen naar aanleiding van bovenstaande informatie of wilt u graag masseurs voor het evenement?

Neem dan gerust contact op met de verantwoordelijke commissie. De commissie is te bereiken via Evenementencommissie@fsvpraktisch.nl en zal zo spoedig mogelijk verder contact met u opnemen.

Marikenloop_Massage.jpeg
Student Fysiotherapie masseert een deelneemster van de Marikenloop na binnenkomst