Nieuws

Alpe d'HuZes

Alpe d'HuZes

Lijkt het jou leuk om mee te helpen met het medische team van Alpe d'HuZes 2022? Een week lang met een groep van ongeveer 18 studenten fysiotherapie vanuit de HAN bezig zijn met fysiotherapie, sport en massage? De laatste keren voor COVID-19 was dit een groot succes! Oud deelnemers kijken met veel plezier terug op deze reis.

We zullen op zaterdag 28 mei vertrekken en zaterdag 4 juni ’s ochtends weer terug zijn. De reis wordt grotendeels betaald vanuit de HAN, maar we verwachten zeker ook nog een eigen bijdrage, zowel in inzet als in kosten +/- 100,-.

De week gaat er ongeveer zo uit zien:

Zondagochtend kwamen we aan, tenten opzetten en zijn we de berg op gewandeld. Op de maandag, dinsdag en woensdag heb je ongeveer elke dag een ochtend of middagdienst boven op de berg om gewend te raken aan je team, de mensen en je taken. Verder heb je voldoende vrije tijd voor gezelligheid of eventueel een fiets te huren en de omgeving te verkennen. Op donderdag is het de fietsdag voor de deelnemers. Dat betekend: vroeg op staan en samen met een team van fysiotherapeuten, osteopaten, manuele therapeuten, artsen en studenten op één van de 4 posten helpen. Je taken als student bestaan voornamelijk uit masseren en soms mobiliseren. Je hebt ook veel tijd om het evenement zelf mee te maken, contact met de fietsers te hebben en hen een hart onder de riem steken als zij het moeilijk hebben. Na deze lange en inspannende werkdag rij je samen met je team naar de finish waar de afsluiting van de AD6 plaatsvindt en opgehaalde bedrag voor het KWF wordt bekendgemaakt.

Om je aan te melden moet je aan de volgende eisen voldoen:

Je hebt een Propedeuse van fysiotherapie en je moet goed kunnen plannen: 4 juli beginnen de toetsweken, dus er is maar weinig tijd tussen de AD6 en de toetsen. Het is belangrijk dat je schoolresultaten er niet onder leiden.

Er zal rond maart/april een extra mogelijkheid zijn om begeleidt aan je massage-skills te werken en je klaar te stomen, ook organiseren we een gezellig teamuitje voor vertrek.

Word je hier enthousiast van?! Stuur voor 25 februari je motivatiebrief + CV naar Ad6han@gmail.com.

Nog niet overtuigd? Zie: https://www.youtube.com/watch?v=iWmJCVqrEFQ

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen