Nieuws

Online Startersmarkt

Online Startersmarkt

Beste derde- en vierdejaars studenten,

Net als veel andere activiteiten kan ook de Startersmarkt niet fysiek plaatsvinden. Gelukkig biedt ons online platform een mogelijkheid om de Startersmarkt alsnog bij te kunnen wonen en jezelf op deze manier te voorzien van de nodige informatie.

De Startersmarkt vindt plaats van maandag 25 mei tot en met maandag 1 juni. Voor deelname heb je een account nodig. Ben je al lid of abonnee? Dan kun je inloggen met je bestaande account en heb je de mogelijkheid om alle informatie ter zijner tijd in te zien. Heb je nog geen account? Dan kun je deze binnen enkele minuten aanmaken. Hiervoor ga je naar https://www.fsvpraktisch.nl/word-lid waarbij je vervolgens de optie hebt om abonnee (gratis) of lid (€10 per jaar) te worden. Als lid profiteer je van veel voordelen ten opzichte van een abonnee. Na het aanmaken van een account krijg je een bevestigingsmail en kun je vervolgens de informatie over de Startersmarkt inzien.

De webpagina is op dit moment (13-05-'20) nog onderhevig aan updates waardoor de informatie nog niet, of niet in zijn geheel, beschikbaar is. Voor vragen en/of onduidelijkheden kan er altijd een mail worden gestuurd naar bestuur@fsvpraktisch.nl

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen