Nieuws

PHYSIOCAMP!

PHYSIOCAMP!

Commissie Extern is druk bezig met het organiseren van een weekend weg voor alle fysiotherapiestudenten van de HAN. Het weekend zal plaatsvinden op 15,16 en 17 maart 2019. Het belooft een geweldig weekend te worden met vermakelijke spellen zoals een bierpongtournooi en een crazy 88! Ook biedt het studenten de kans om medestudenten uit alle jaarlagen te leren kennen en samen een onvergetelijke tijd te beleven. 

Slapen in blokhutten of een grote gezellige zaal, leuke activiteiten en warmte van het kampvuur in de late uurtjes. Het zal allemaal plaats gaan vinden op een bereikbare afstand van Nijmegen, namelijk bij 'Het Buitencentrum' in Overasselt. Een ideale locatie met de bus en zelfs met de fiets te bereiken is. 

Voor slechts €65,- als lid en €67,50 als abonnee kun je deelnemen aan het weekend. Voor ontbijt, lunch en diner wordt gezorgd en ook een comfortabel warm bed en het nodige bier voor tijdens het bierpongtournooi zullen van de partij zijn. 

Wil je dit weekend niet missen? Schrijf je dan direct in samen met jouw studiegenoten! Er is plek voor 100 studenten, vol is vol! 

Klik op onderstaande link om direct naar het evenement te gaan.

https://www.fsvpraktisch.nl/activiteiten/physiocamp

Hopelijk tot dan!

 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen