Borrelcommissie

BORREL.jpg

Borrelcommissie

Pleun Giling Commissievoorzitter
Laura de Laat Commissielid
Inke Oosterhoff Commissielid
Mart Ruks Commissielid
Bob Teuwsen Commissielid


Contact: borrelcommissie@fsvpraktisch.nl 

Zoals de naam al doet vermoeden, organiseert de borrelcommissie gezellige borrels om studenten vanuit verschillende jaarlagen samen te brengen. Vanwege de omstandigheden met het coronavirus brengt dit enkele uitdagingen met zich mee. Juist nu is het nog belangrijker dat studenten de mogelijkheid krijgen om te kunnen netwerken en onderling contact kunnen leggen. Hier zetten wij ons dan ook met veel enthousiasme voor in. 

Evenementen die wij organiseren zijn onder andere de afstudeerborrels in februari en juli en de FSVerjaardag op 9 maart! Daarnaast hoort sinds dit jaar ook het organiseren van de weekenden weg (FSV weekend en Physiocamp) bij ons takenpakket en zorgen wij voor de nodige reünies en onvergetelijke avonden met alle (oude) actieve leden van FSV Praktisch! Vanwege corona zetten wij ons dit jaar vooral in voor gezellige vervangende activiteiten die er tóch voor zorgen dat we (wanneer nodig online) gezelligheid en verbondenheid creëren!

De borrelcommissie bestaat uit:
Bob: ‘100% Bob ook met een pilsje op’
Pleun: ‘Niet echt heel lang maar al wel heel lang lid’
Mart: ‘Commissielid voordat ik FSV lid was’
Laura: ‘Hik!’
Inke: ‘De jongste maar zeker niet de stilste’

Lijkt het je leuk om actief te zijn naast je studie en evenementen te organiseren voor je medestudenten? Je bent altijd welkom om vrijblijvend een avondje mee te kijken en natuurlijk mee te borrelen!

Spreek een van ons aan of stuur een mailtje naar borrelcommissie@fsvpraktisch.nl bij interesse.