Promocommissie

Promocommissie.jpeg
V.l.n.r.: Thijs Moesman, Mees van Wijchen, Sterre Stoffels, Jur van Hout & Jil Dissel

Contact: promo@fsvpraktisch.nl

Sinds de start van het collegejaar 2018-2019 is er een geheel nieuw team toegevoegd aan FSV Praktisch: de promotiecommissie! Zoals de naam al zegt zal dit team zorgdragen voor het promotiemateriaal om de georganiseerde activiteiten onder de aandacht te brengen bij studenten fysiotherapie. De commissie fungeert als ondersteunend orgaan van de verschillende commissies gedurende het collegejaar.

Bij onze activiteiten is het belangrijk dat de kansen en/of voordelen van de student centraal staat! Het promoten van activiteiten gebeurt op verschillende manieren. Naast de posters & flyers verspreid door de gehele afdeling fysiotherapie, wordt er ook veel gebruik gemaakt van sociale media als Facebook, Instagram en LinkedIn.

De promocommissie van het collegejaar van 2019-2020 bestaat uit de volgende teamleden:

Jil Dissel
Jur van Hout
Mees van Wijchen
Thijs Moesman
Sterre Stoffels

Gezamenlijk zijn we verantwoordelijk voor het up to dat houden van de activiteiten en nieuwsberichten op de website en het ontwerpen van de posters.

Ben je creatief, heb je goede ideeën om de activiteiten nog meer onder de aandacht van de studenten te kunnen brengen en wil je naast de studie nog iets kunnen betekenen voor je medestudenten? Dan ben je natuurlijk altijd welkom om eens kennis te maken met ons! Wie weet kun jij dan binnenkort ook een rol spelen binnen het promoteam!

Spreek gerust een van ons aan of stuur een mailtje naar promo@fsvpraktisch.nl bij interesse.

Promocommissie

Jil Dissel Commissielid
Jur van Hout Commissievoorzitter
Mees van Wijchen Commissielid
Thijs Moesman Commissielid
Sterre Stoffels Commissielid