Promoteam

IMG_9503.JPG
V.l.n.r.: Pleun, Jur, Noortje

Promoteam

Hanna van Aalten Coördinator
Jur van Hout Teamlid
Noortje Geelen Teamlid
Pleun Giling Teamlid


Contact: promo@fsvpraktisch.nl

Sinds de start van het collegejaar 2018-2019 is er een geheel nieuw team toegevoegd aan FSV Praktisch: het promoteam! Zoals de naam al zegt zal dit team zorgdragen voor het promotiemateriaal om de georganiseerde activiteiten onder de aandacht te brengen bij studenten fysiotherapie. Het promoteam fungeert als ondersteunend orgaan van de verschillende commissies gedurende het collegejaar.

Bij onze activiteiten is het belangrijk dat de kansen en/of voordelen van de student centraal staat! Het promoten van activiteiten gebeurt op verschillende manieren. Naast de posters & flyers verspreid door de gehele afdeling fysiotherapie, wordt er ook veel gebruik gemaakt van sociale media als Facebook, Instagram en LinkedIn.


Het promoteam van het collegejaar van 2018-2019 bestaat uit de volgende teamleden:

Hanna van Aalten - Miss toeziend oog
Pleun Giling - Miss Instagram
Noortje Geelen - Miss Facebook
Jur van Hout - Mister LinkedIn

Gezamenlijk zijn we verantwoordelijk voor de maandelijkse nieuwsbrief, de nieuwsberichten op de website en het ontwerpen van de posters.


Ben je creatief, heb je goede ideeën om de activiteiten nog meer onder de aandacht van de studenten te kunnen brengen en wil je naast de studie nog iets kunnen betekenen voor je medestudenten? Dan ben je natuurlijk altijd welkom om eens kennis te maken met ons! Wie weet kun jij dan binnenkort ook een rol spelen binnen het promoteam!

Spreek gerust een van ons aan of stuur een mailtje naar promo@fsvpraktisch.nl bij interesse.