Over FSV Praktisch

Welkom op de website van FSV Praktisch!


Het vijfde jaar is inmiddels ingegaan. Met trots kunnen we zeggen dat ieder jaar de bekendheid van deze mooie studievereniging groeit. Inspirerende evenementen en activiteiten van zowel binnen als buiten de opleiding zorgen voor een toevoeging voor elke fysiotherapiestudent en alumnus van deze opleiding.

FSV Praktisch is een vakinhoudelijke studievereniging met als doel de opleiding te verrijken met betrekking tot de kwaliteit, verdieping en de vorming van community. We vormen een innovatief platform dat de verbinding vormt tussen de student, de docent, de opleiding en het werkveld. Wij bieden studenten de kans om zich op persoonlijk en professioneel vlak te ontwikkelen.

Wil jij meer uit je studie halen? Wil jij je netwerk vergroten? Of wil jij jezelf ontwikkelen op het gebied van samenwerken en organiseren? En houd jij daarnaast vooral van gezelligheid? Dan is FSV Praktisch allicht iets voor jou! Stuur bij interesse een mail naar bestuur@fsvpraktisch.nl, spreek een van onze leden aan of kom langs bij de FSV Praktisch banken tegenover Praktijk Coaching.

Als voorzitter is het mijn doel om samen met de andere bestuursleden deze vereniging en ieder lid te laten groeien op zijn of haar gewenste wijze. Ik hoop iedere enthousiaste fysiotherapiestudent te mogen verwelkomen bij onze activiteiten.


Met vriendelijke groet,

DSC_0438.JPG

Jimmy Banken
Voorzitter der FSV Praktisch