Over FSV Praktisch

Welkom op de website van FSV Praktisch!

Wij zijn FSV Praktisch; dé vakinhoudelijke studievereniging voor fysiotherapiestudenten van de HAN University of Applied Sciences. Ons doel is om studenten activiteiten aan te bieden die verrijkend en verdiepend zijn op het bestaande curriculum. Naast vakinhoudelijke activiteiten organiseren wij activiteiten waarbij netwerkvorming tussen studenten, docenten en het werkveld centraal staat.

Dit studiejaar is alweer het zesde jaar dat FSV Praktisch verdiepende, verbredende, interessante, maar vooral ook leuke activiteiten organiseert voor al haar leden en abonnees. Met een enthousiaste groep fysiotherapiestudenten jong en oud, groot en klein, ervaren en onervaren staan wij ook dit jaar weer voor jullie klaar. Ondanks de uitdagingen die Corona met zich meebrengt, zijn we vastberaden om nieuwe en creatieve ideeën uit te werken tot de activiteiten die jullie van ons gewend zijn.

Wil jij dit jaar gebruik maken van de voordelen als lid bij FSV Praktisch? Dan is dat zeker mogelijk. Voor maar 10 euro per studiejaar kan je van alle kortingen en aanbiedingen genieten! Nu vraag je je vast af; hoe kan ik mij aanmelden? Je bent er bijna! Klik op het kopje word lid en vul je gegevens in.

Denk je nu: activiteiten bijwonen is leuk, maar ze zelf organiseren is nóg leuker! En wil je meer uit je studie halen, je netwerk vergroten en jezelf ontwikkelen op het gebied van samenwerken en organiseren? Dan is actief lid worden van een commissie bij FSV Praktisch zeker iets voor jou! Heb je interesse of wil je graag meer informatie, stuur dan een mail naar bestuur@fsvpraktisch.nl, spreek een van onze leden aan, of stuur een MS Teams berichtje naar mij (Jessi Fosh)!

Voor vragen, ideeën of gewoon een goed gesprek kan je mij ook altijd aanspreken of een berichtje sturen. Hopelijk tot snel bij een van onze activiteiten!

Met vriendelijke groet,

Jessi Fosh

Voorzitter der FSV Praktisch​​

Screenshot_2020-10-03_at_17.40.14.png