Krav Maga: Wat is het?

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Organisator
Bestuur
Datum en tijd
22 mrt. 2023 13:00 - 14:30
Locatie
A0.05

Krav Maga: Wat is het?

Wil jij een nieuwe onbekende sport leren of heb je affiniteit met vechtsport? Dan is dit een kans die je wil pakken! Op woensdag 22 maart 2023 in A.0.05 geven Jos van den Bos en Jordy Driessen een clinic self-defense. Dit doen wij vanuit het zelfverdedigingssysteem Krav Maga, voor alle geïnteresseerde studenten fysiotherapie. Tijdens de 90 minuten durende clinic zullen er meerdere onderwerpen aan bod komen

We zullen gaan trainen in een real-life scenario. Dit houdt in dat je gewoon in je normale kleding mee kan doen, want op straat sta je ook niet altijd in je sportkleding. Daarnaast zal de ruimte van invloed zijn op hoe je jezelf kan verdedigen, denk aan de hoeveelheid mensen in de omgeving en voorwerpen zoals banken en tafels die je bewegingsvrijheid beïnvloeden.

De clinic zal gegeven worden door Jos een 3de graads zwarte band bij Krav Maga Worldwide hierdoor is hij een expert op het gebied van zelfverdediging voor zowel burgers (Civilian) als voor politie en defensie (Law Enforcement) en 1ste jaar fysiotherapiestudent Jordy Driessen al 3 jaar lang leerling van Jos is. 

Deze curus sluit perfect aan op het onderdeel motorisch leren waar de propedeuse studenten op dit moment bezig! Dus pak je kans voor je portfolio. 

Deze curus is geheel gratis.

Aanmelden kan via site via het kopje nieuws of via de onderstaande link 

https://kravmaganetherlands.sportbitapp.nl/cbm/training-info/22-02-2023/14:00/21/