Bestuur 2019-2020

Bestuursfoto_2019-2020.jpg
Boven v.l.n.r.: Jur van Hout (Promobeheerder) & Lotte Hannink (Secretaris) Beneden v.l.n.r. Laurien Keizer (Commissaris Extern), Jimmy Banken (Voorzitter), Sofie Wollaars (Vicevoorzitter) & Christian van der Hoeven (Penningmeester)

Bestuur

Jimmy Banken Voorzitter
Sofie Wollaars Vicevoorzitter
Lotte Hannink Secretaris
Christian van der Hoeven Penningmeester
Jur van Hout Promobeheerder
Laurien Keizer Commissaris Extern

Ve Bestuur der FSV Praktisch

Contact: Bestuur@fsvpraktisch.nl

Na wéér een succesvol collegejaar is het de beurt aan het Ve bestuur om alles weer in goede banen te gaan leiden. In tegenstelling tot vorig jaar bestaat het bestuur dit jaar niet uit vijf maar uit zes enthousiastelingen. Er zijn grootse plannen waar we van hopen ze dit jaar te kunnen verwezenlijken. Een mooie mix van verschillende persoonlijkheden hebben geleid tot het huidige bestuur. Een korte omschrijving van ons vind je hieronder.

De voorzitter van dit jaar is met zijn 20 jaren jong de jongste voorzitter die FSV Praktisch tot nu toe heeft gekend. Met zijn leiderschapskwaliteiten zal hij dit jaar alles in goede banen leiden, daar zijn we van overtuigd. De voorzitter weet bij uitstek ook een mooi contrast weer te geven tussen formele en informele activiteiten. Hij is immers niet vies van een biertje en heeft als informele doelstelling dit jaar het kunnen adten van biertjes in een toch wel redelijk tempo.

Ondanks de al aanwezige kwaliteiten van de voorzitter is er ook iemand nodig die zowel in drukke als minder drukke tijden scherpte en verantwoordelijkheid kan bieden. Hiervoor hebben we onze prestigieuze vicevoorzitter. Met een oog voor detail is ze bevooroordeeld om alle puntjes, in sommige situaties, letterlijk op de ï te zetten. Ze is dan ook niet voor niets gevreesd om haar taalkundige correcties. Met een altijd goed onderbouwde mening op zak is ze de uitgesproken persoon om een duo te vormen met de voorzitter.

Om ook dit jaar weer activiteiten te kunnen organiseren en de financiën te waarborgen hebben we uiteraard weer een penningmeester/schatbewaarder/fiscus/quaestor van meesterlijke kwaliteit (klein woordgrapje). Als oudste, grootste en meest wijze van de groep vertrouwen we hem erop de financiën veilig te kunnen stellen. 

Wil je lid worden van FSV Praktisch en genieten van alle voordelen die dit met zich meebrengt? Dan ontkom je niet aan contact met onze secretaris. Deze topper zorgt voor een juiste ledenadministratie, het onderhouden van alle mails én daarnaast ook nog eens voor de meest hilarische, maar ook kwalitatief goede notulen die bij elke bestuursvergadering worden gemaakt. Ze is bij uitstek de contactpersoon van en naar studenten, docenten en andere interne instanties.

Voor het onderhouden van contracten, afspraken en sponsoring hebben we de commissaris extern. Ze zorgt voor goede communicatie van en naar alle externe contacten. Om alle activiteiten te kunnen blijven organiseren is het van belang om ook sponsoren te werven, dit is eveneens een van de taken van een commissaris extern. Ze is daarmee ook het gezicht (met haar mooie en lieve glimlach) van de vereniging naar deze organisaties en instanties.

Nieuw dit jaar is de promobeheerder. Door grootse plannen omtrent de website en promotie naar studenten hebben we deze nieuwe functie gecreëerd. Voorgaande jaren zijn deze taken uitgevoerd door de secretaris, maar dit jaar is het niet meer te combineren met alle bovenstaande taken. De promobeheerder is verantwoordelijk voor het onderhouden van een actuele website met nieuws en evenementen en zorgt daarnaast ook voor promotiemateriaal als posters en berichten op social media (Facebook, Instagram & LinkedIn). Met ondersteuning van de promocommissie gaat dat dit jaar leiden tot vele nieuwe mogelijkheden als een vacaturebank en wellicht een heuze merchanise pagina van FSV Praktisch.

Als Ve bestuur gaan we dit jaar aan de slag om de vereniging in goede banen te leiden, waarin geen enkel goed idee verloren mag gaan. Wij zijn een bestuur dat samen met de commissies toegankelijke activiteiten aanreikt aan studenten. Het doel van dit jaar is om de studenten, de docenten en het werkveld wederom dichter bij elkaar te brengen, waarbij het belang van de student centraal staat. Ook zijn we er om innovatieve ideeën, welke nu nog op papier staan, tot werkelijkheid te brengen.