Bestuur 2017-2018

IMG_3783-landscape.jpg
Bovenste rij v.l.n.r.: Sanne Janssen (secretaris internus), Iris Conijn (secretaris externus) en Twan Bakkeren (promobeheerder), Onderste rij v.l.n.r.: Jil Dissel (penningmeester), Joris Rasing (voorzitter) en Tessa Camminga (vicevoorzitter)

Bestuur

Joris Rasing Voorzitter
Tessa Camminga Vicevoorzitter
Sanne Janssen Secretaris
Jil Dissel Penningmeester
Twan Bakkeren Promobeheerder
Iris Conijn Commissaris Externe Betrekkingen


IIIe Bestuur der FSV Praktisch


Dit enthousiaste zestal gaat er dit jaar alles doen om er weer een groot succes van te maken. Het is een gevarieerde groep studenten uit drie verschillende jaarlagen, waarmee ze hopen een zo groot mogelijke groep studenten aan te kunnen spreken. Vanuit de commissies staan ze bekend om hun gezelligheid en toegankelijkheid. Na de vergaderingen van het bestuur en de commissies komen de actieve leden samen voor biertjes en een leuke avond in de kroeg. Dit zorgt voor een fijne en samenhangende sfeer binnen de vereniging.

Dit bestuur zorgt voor een kritische en frisse blik als het gaat om zowel FSV Praktisch als de opleiding. Een van de doelen van deze groep is de bekendheid van de vereniging  bij studenten te vergroten. Verder willen ze graag meer interessante en toegankelijke evenementen blijven organiseren in samenwerking met de commissies.

Naast alle serieuze taken hebben deze zes studenten elkaar in een korte tijd goed leren kennen. Zo zijn we een aantal dingen te weten gekomen.

Een van hen:​

  • Lacht als een cavia die achtervolgt wordt
  • Zou het liefst een geitje willen adopteren
  • Is en blijft altijd neutraal
  • Kan rennen als een haas
  • Loopt na twee wijntjes rood aan
  • Is een pure knuffelbeer