Bestuur 2023-2024

IMG_7029-bewerkt.jpg
V.l.n.r.: Stijn Eshuis, Bregje Stinis, Maarten Giltaij, Nikee Ausma, Anna Wassenaar, Sonja Roosjen

Bestuur

Nikee Ausma Voorzitter
Stijn Eshuis Promobeheerder
Maarten Friso Giltaij Secretaris
Sonja Eski Roosjen Commissaris Extern
Bregje Stinis Commissaris Intern
Anna Wassenaar Penningmeester

IXe Bestuur der FSV Praktisch

Contact: bestuur@fsvpraktisch.nl


Voorzitter - Nikee Ausma 
Na vorig jaar al een bestuursjaar als secretaris te hebben gehad, is ze er klaar voor om het stokje van voorzitter over te nemen. Ze zal er voor zorgen dat alles op rolletjes verloopt door het overzicht te behouden. Heb je een leuk idee, dan kan je altijd bij haar terecht!

Secretaris - Maarten Giltaij
Na een jaar evenementen is de stap tot bestuur gekomen. Deze chaotische dyslect, zorgt ervoor dat onze notulen altijd netjes en op orde zijn. Hij weet precies waar hij wat kan vinden en zorgt dat de mail op orde blijft.

Penningmeester - Anna Wassenaar
Ook zij heeft vorig jaar al een bestuursjaar gehad, toen hield zij structuur op de website. Nu gaat zij de goudmijn beschermen en zorgen dat alle financiën op orde blijven.

Commissaris Extern - Sonja Roosjen 
Na de evenementen commissie was deze sociale meid klaar voor de volgende uitdaging. Zij houdt zich bezig met sponsoring en samenwerkingen om leuke acties voor onze leden op te kunnen zetten.

Commissaris Intern - Bregje Stinis
Al twee jaar onmisbaar in de vereniging en nu dan eindelijk een bestuursjaar. Deze lieve meid houdt in de gaten hoe het met de leden en de commissies van de vereniging gaat. Ervaar je problemen of vind je het juist heel fijn binnen de verening, dan kan je altijd bij haar terecht.

Promobeheerder - Stijn Eshuis
Na een jaar voorzitter van de evenementen commissie, is deze praatjes maker en influencer bij het bestuur gekomen om onze boodschap zichtbaar te verspreiden. Hij houdt zich bezig met het beheren van de site en alle promotie, om alle studenten te bereiken.