Bestuur 2022-2023

fsv-4.jpg
v.l.n.r.: Suze Gruintjes, Nikee Ausma, Rosalie Manders, Anna Wassenaar en Siem van Wijchen

Bestuur

Nikee Ausma Secretaris
Suze Gruintjes Commissaris Extern
Rosalie Aysun Manders Voorzitter
Anna Wassenaar Promobeheerder
Siem van Wijchen Penningmeester

VIIIe Bestuur der FSV Praktisch

Contact: Bestuur@fsvpraktisch.nl

Het VIIIe bestuur is dit jaar enthousiast begonnen! Met ons 5-koppige bestuur willen wij dit jaar het beste uit het collegejaar halen. Wij doen ons best om de vereniging zo goed mogelijk te laten verlopen zodat alle studenten profijt hebben van FSV. Wij hebben er super veel zin in! Wij vinden het belangrijk om binnen de verening contact met elkaar te hebben en elkaar goed te (leren) kennen. Hieronder kun je daarom een korte omschrijving vinden over wie wij zijn en waar je ons voor kan benaderen. 

Voorzitter - Rosalie Manders: Onze gezellige voorzitter probeert er dit jaar weer een feest van te maken net zoals ze vorig jaar in de evenementen commissie heeft laten zien. Met haar serieuze kant probeert ze de vereniging in goede banen te leiden. Je kunt voor alles naar haar toe dus als je een vraag hebt brand los!

Secretaris - Nikee Ausma: Deze lieve meid zorgt ervoor dat zowel de notulen als de mail altijd goed zijn bijgewerkt. Ze is erg gestructureerd en soms toch een tikje chaotisch. Je kunt haar voor al deze zaken aanspreken, maar ze vind het ook erg leuk om een gezellig praatje te maken.

Penningmeester - Siem van Wijchen: De enige heer van de groep vond het vorig jaar zo leuk als commissaris extern dat hij dit jaar gaat voor een nieuwe uitdaging binnen het bestuur. Dit jaar gaat Siem onze goudmijn bewaken! Als goudmijn bewaker houdt hij overzicht in onze boekhouding en financiën. 

Commissaris Extern - Suze Gruintjes: Deze sociale vlinder vond het na een jaar in de promocommissie tijd voor een nieuwe uitdaging. Zij houdt zich vooral bezig met sponsoring, samenwerkingen met externe contacten en leuke acties. 

Promobeheerder - Anna Wassenaar: Deze functie hebben we weer nieuw leven in geblazen en wordt vervuld door onze topper Anna. Deze creatieve duizendpoot heeft al een jaar ervaring in de promo commissie en kan nu haar creativiteit los laten. Je kunt dus bij haar terecht voor alles rondom promo, merchandise en website. 

Wij gaan er samen met alle enthousiaste commissieleden voor zorgen dat FSV Praktisch ook dit jaar een studievereniging is die zorgt voor verdieping en verbreding op de opleiding fysiotherapie. Naast de vakinhoudelijke activiteiten vinden wij een netwerk opbouwen als aankomend fysiotherapeut net zo belangrijk. Met alle creatieve breinen binnen deze vakinhoudelijke studievereniging gaan we weer een succesvol, leerzaam en vooral een leuk studiejaar van maken!