Bestuur 2021-2022

Bestuursfoto.jpg
v.l.n.r.: Siem van Wijchen, Maud Enderink, Laura de Laat, Jitske van Gerwen, Mylène Bijman en Jessi Fosh

Bestuur

Mylène Bijman Secretaris
Maud Enderink Vicevoorzitter
Jessi Fosh Voorzitter
Jitske van Gerwen Commissaris Intern
Laura de Laat Penningmeester
Siem van Wijchen Commissaris Extern

VIIe Bestuur der FSV Praktisch​

Contact: Bestuur@fsvpraktisch.nl

Het VIIe bestuur gaat dit collegejaar met frisse energie van start. Zoals iedereen weet, heeft de corona pandemie veel flexibiliteit gevraagd van ons voorgaand bestuur & de vereniging. Maar gelukkig - we mogen steeds meer! Met ons 6-koppige bestuur vormen we een vastberaden team, om tussen de constant wisselende situaties het maximale uit FSV te halen dit collegejaar! Wij vinden het erg belangrijk om binnen de vereniging nauw contact met elkaar te hebben en elkaar goed te (leren) kennen. Vooral nu. Hieronder kun je daarom een korte omschrijving vinden over wie wij zijn en waar je ons voor kan benaderen.  ​​​​​​​

Voorzitter - Jessi Fosh. Onze altijd goedlachse voorzitster heeft vorig jaar al een bestuursjaar mee kunnen draaien als vicevoorzitter. Dit is zo goed bevallen dat ze dit jaar het stokje overneemt als voorzitter. Met positiviteit hoog in het vaandel gaat Jessi te werk en houdt zij dit jaar het overzicht binnen de vereniging. Ze zorgt er met een vriendelijke uitstraling voor dat alles in goede banen wordt geleid. Jessi staat altijd open voor een praatje, dus schroom niet om met je ideeën bij haar aan te kloppen!

Vicevoorzitter - Maud Enderink. Het luisterend oor binnen de vereniging. Onze vicevoorzitter springt met haar positieve & nuchtere blik de rest van de bestuursleden (daar waar nodig) achter de schermen bij. Je kunt bij Maud terecht wanneer je een vertrouwenspersoon zoekt, ergens tegenaan loopt waar je niet uitkomt, of graag een goed gesprek wil voeren onder het genot van een kopje koffie! Ook zal onze vicevoorzitter samen met de secretaris & de promocommissie zich bezig houden met de promo van de vereniging.

Penningmeester - Laura de Laat. Op Laura kunnen we rekenen als het om financiën gaat! Onze schatbewaarster houdt het grote overzicht in onze boekhouding. Buiten al deze ingewikkelde zaken om, weet Laura ons op veel meer vlakken bij te staan in het bestuur. Door haar achtergrond vanuit de borrelcommissie brengt ze elke vergadering weer de nodige dosis gezelligheid mee. Oftewel: een echte alleskunner! 

Secretaris - Mylène Bijman. Haar naam geeft het al weg; Mylène is altijd bij-man. Onze rots in de branding als het aankomt op overzicht en structuur. Zowel de notulen als de mail zijn altijd spik en span bijgewerkt. Mylène houdt eveneens de ledenadministratie bij en samen met de vicevoorzitter & de promocommissie zorgt zij ervoor dat elk promo-bericht zijn laatste check krijgt voor lancering. Heb je over één van deze onderwerpen een vraag, spreek Mylène aan in een van de wandelgangen of stuur gerust een berichtje via de mail en deze zal z.s.m. beantwoord worden!

Commissaris Intern - Jitske van Gerwen. Onze commissaris intern houdt met haar grote hart in de gaten hoe het met de commissies en leden van de vereniging gaat. Alle interne zaken zullen met veel zorgvuldigheid door Jitske onder handen genomen worden. Je kunt terecht bij onze commissaris intern wanneer je problemen ervaart binnen de vereniging of juist wanneer je ergens blij mee bent. Jitske is er voor je door dik en dun! 

Commissaris Extern - Siem van Wijchen. De enthousiasteling van de groep neemt dit jaar de taak op zich om de externe contacten van de vereniging te onderhouden. Siem zit vol ideeën. Er komen ontzettend veel creatieve en nuttige plannen uit wanneer hij erover kan sparren met anderen. Het takenpakket van onze commissaris extern staat hem dan ook op het lijf geschreven. Bij Siem kun je terecht voor vragen over sponsoring, contracten en afspraken met onze externe contacten van buiten de opleiding.

Wij gaan er samen met alle enthousiaste commissieleden voor zorgen dat FSV Praktisch ook dit studiejaar een studievereniging is die zorgt voor een verdieping en verbreding op de opleiding fysiotherapie. Naast de vakinhoudelijke activiteiten vinden wij een netwerk opbouwen als aankomend fysiotherapeut net zo belangrijk. Met alle creatieve breinen binnen deze vakinhoudelijke studievereniging gaan we er weer een succesvol, leerzaam en vooral leuk studiejaar van maken!