Bestuur 2018-2019

Bestuur1819.png
V.l.n.r.: Thijs Moesman (voorzitter), Jimmy Banken (penningmeester), Hanna van Aalten (secretaris), Simone von der Linden (vicevoorzitter) en Emilie Maas (commissaris extern)

Bestuur

Thijs Moesman Voorzitter
Simone von der Linden Vicevoorzitter
Hanna van Aalten Secretaris
Jimmy Banken Penningmeester
Emilie Maas Commissaris Extern

IVe Bestuur der FSV Praktisch


Een vijftal fysiotherapeuten in spé dat vol overgave de lijn van voorgaande jaren door zal zetten. Dit IVe bestuur van de vereniging staat bekend om zijn veelzijdigheid, zoals de verschillende haarkleuren al doen vermoeden. Van jonge hond tot behoorlijk oud, van structuurjunkie tot chaoot, van taalfanaat tot onofficiële dyslecticus, van nuchtere Achterhoeker tot beschonken kroegenbezoeker en van wijs tot minder wijs. Een unieke mix die resulteert in een feilloze aanvulling van elkaar. 

Samen gaan ze aan de slag om de vereniging in goede banen te leiden, waarin geen enkel goed idee verloren mag gaan. Een bestuur dat samen met de commissies toegankelijke activiteiten aanreikt aan studenten. Het doel van dit jaar is om de studenten, de docenten en het werkveld dichter bij elkaar te brengen, waarbij het belang van de student centraal staat.