Partners

Interesse in een partnerschap?

Wilt u ook partner worden of meer weten over de samenwerkingsmogelijkheden? Neem gerust contact op met Siem van Wijchen, commissaris extern, via bestuur@fsvpraktisch.nl.


KNGF
Het KNGF, oftewel Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie, is dé overkoepelende vereniging van en voor fysiotherapeuten. KNGF behartigt belangen van fysiotherapeuten en zorgt voor het continu optimaal houden van de kwaliteit van fysiotherapie.Logo_KNGF.jpg

Denkfysio
Denkfysio is een online en offline platform voor fysiotherapeuten. Met gepassioneerde en innovatieve denkkracht creëren zij een onderscheidend programma dat leidt tot zorg op eigenwijze.  Denkfysio investeert hiermee in de toekomst van het vak fysiotherapie.Denkfysio.png

3D4Medical

3D4Medical loopt voorop in de productie van 3D-medische technologietoepassingen. Het bedrijf transformeert medisch leren over de hele wereld met geavanceerde medische afbeeldingen en animaties. Hiermee wordt educatie voor artsen, studenten en patiënten verbetert. 

Als studielid of jaarlid van FSV Praktisch ontvang je 51% korting op de app Complete Anatomy© 2017. 3D4Medical.png

Physiotutors
Physiotutors is een online platform dat zich richt op fysiotherapie educatie door het delen van hoogwaardige educatieve video’s en ontwikkelingen in de fysiotherapie. Hun missie is om studenten wereldwijd de mogelijkheid te geven op eigen tempo te studeren.

Als studielid of jaarlid van FSV Praktisch ontvang je 30% korting op het e-book van Physiotutors. Pphysiotutors.png

HAN
De HAN, oftewel Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, is een kennisinstituut voor hoger onderwijs. In Gelderland. Internationaal afficheert de hogeschool zich onder de naam HAN University of Applied Sciences.
HAN.png

Drone NijMegens
Nijmegen van hoog niveau. Drone NijMegens maakt drone beelden in en rondom Nijmegen. Wilt u een aftermovie van uw bruiloft of een ander evenement vastleggen? Dan bent u bij Drone NijMegens op het juiste adres. Drone_NijMegens.png

Trust Me ED
Trust Me ED is dé Netflix voor fysiotherapeuten. Dit platform biedt jou als fysiotherapeut de mogelijkheid om van experts te leren, waar en wanneer je wilt. De hoge kwaliteit videocolleges zijn gefocust op zowel theoretische als praktische kennis. 

Als studielid of jaarlid van FSV Praktisch ontvang je 30% korting op een jaarabonnement bij Trust Me ED.


Trust_Me_ED.png

NOPFY
NOPFY is de studievereniging van het Instituut Paramedische Studies. Zij vertegenwoordigt de studenten Fysiotherapie, Voeding & Diëtetiek, Ergotherapie en Logopedie aan de HAN. NOPFY organiseert onder andere studie-inhoudelijke evenementen, feesten, borrels, sportactiviteiten en het introductiekamp.  
NOPFY.png

eHealth88
eHealth88 is het online marketing en communicatiebureau dat zorgt voor de online professionalisering van zorgorganisaties en -praktijken. De professionals van eHealth88 ontwikkelen visueel aantrekkelijke websites, creëren apps, ontwerpen huisstijlen en ondersteunen op het gebied van communicatie.

Ehealth88.png

DressMe Clothing
DressMe Clothing is een onderneming die zorgt voor het leveren, bedrukken en borduren van alle soorten textiel. Alle textiel kan worden voorzien van zowel een transferdruk of zeefdruk als een full-colour druk. 
DressMe_Clothing.png

DHD Drukkerij Groesbeek
DHD Drukkerij uit Groesbeek bestaat uit een enthousiast team van vakspecialisten op het gebied van alle soorten drukwerk. Zakelijk of particulier, zij staan voor u klaar om uw drukwerk tot een succes te maken. 
DHD_Drukkerij_Groesbeek.png

PraktijkCoaching Fysiotherapie HAN
PraktijkCoaching Fysiotherapie is een vorm van samenwerken met studenten waarbij het ‘worden’ van een fysiotherapeut centraal staat. Docenten en studenten helpen en inspireren elkaar in dit proces zoals in het werkveld fysiotherapeuten patiënten begeleiden.
Praktijkcoaching_Fysiotherapie.png

Jumpsquare
Jumpsquare is een van de grootste indoor trampolineparken in Nederland. Het biedt een unieke combinatie van sport, fun en gezelligheid. Naast de jumparea beschikt Jumpsquare Nijmegen over een gezellige horeca.
Jumpsquare.jpg

PhysioMatch
PhysioMatch is een uitzendbureau dat fysiotherapeut en fysiotherapiepraktijk bij elkaar brengt. De organisatie biedt de mogelijkheid om als praktijk een vacature te plaatsen en om als fysiotherapeut te reageren op de vacatures. Daarnaast krijg jij de unieke kans om als fysiotherapeut aan de slag te gaan in Zwitserland! 


Physiomatch.png

Knaek
De Knaek-studentenkortingen zijn bedoeld voor alle studenten. Knaek is er voor studenten, door studenten! In 28 studentensteden in Nederland en België verzorgen ze een lokaal kortingsaanbod. De doelstelling van Knaek is om studenten zoveel mogelijk geld te laten besparen met zinvolller kortingen die een collegejaar lang onbeperkt te gebruiken zijn! 

knaek-logo-studentenverenigingen-app.png