Welkom bij FSV Praktisch!

Wij zijn FSV Praktisch; dé vakinhoudelijke studievereniging voor fysiotherapiestudenten van de HAN University of Applied Sciences. Ons doel is om voor studenten fysiotherapie, activiteiten aan te bieden die verrijkend en verdiepend zijn op het bestaande curriculum. Naast vakinhoudelijke activiteiten organiseren wij ook activiteiten waarbij netwerkvorming centraal staat.

Dit studiejaar is alweer het zevende jaar dat FSV Praktisch bestaat. Ook dit jaar staat er weer een enthousiaste groep fysiotherapiestudenten voor jullie klaar. Ondanks de uitdagingen die Corona met zich meebrengt, zijn we vastberaden om nieuwe en creatieve ideeën uit te werken tot de activiteiten die jullie van ons gewend zijn.

Wil jij dit jaar gebruik maken van de voordelen als lid bij FSV Praktisch? Dan is dat zeker mogelijk. Zo kun je voor €10 per studiejaar lid worden van onze studievereniging en mooie kortingen krijgen op gastcolleges, workshops en vele andere activiteiten! Nu vraag je je vast af; hoe kan ik mij aanmelden? Je bent er bijna! Klik op het kopje word lid en vul je gegevens in.

Denk je nu: activiteiten bijwonen is leuk, maar ze zelf organiseren is nóg leuker! En wil je meer uit je studie halen, je netwerk vergroten en jezelf ontwikkelen op het gebied van samenwerken en organiseren? Dan is actief lid worden bij een commissie bij FSV Praktisch zeker iets voor jou! Heb je interesse of wil je graag meer informatie, stuur dan een mail naar bestuur@fsvpraktisch.nl, spreek een van onze leden aan, of stuur een MS Teams berichtje naar mij (Jessi Fosh)!

Heb je verder vragen over onze studievereniging, is er iets niet duidelijk of ontbreekt en belangrijke informatie? Stuur dan een mail naar bestuur@fsvpraktisch.nl, zo halen we het beste uit elkaar!Button_lid_worden_2.png


Foto_jessi.png
Jessi Fosh, Voorzitter der FSV Praktisch

Activiteiten

19
sep
Tapescholing Denkfysio
  • Educatief
  • Denkfysio Nijmegen