Welkom bij FSV Praktisch!

Wij zijn FSV Praktisch; dé vakinhoudelijke studievereniging voor fysiotherapiestudenten van de HAN University of Applied Sciences. Ons doel is om voor studenten fysiotherapie, activiteiten aan te bieden die verrijkend en verdiepend zijn op het bestaande curriculum. Naast vakinhoudelijke activiteiten organiseren wij ook activiteiten waarbij netwerkvorming centraal staat.

Dit studiejaar is alweer het negende jaar dat FSV Praktisch bestaat. Ook dit jaar staat er weer een enthousiaste groep fysiotherapiestudenten voor jullie klaar. 

Wil jij dit jaar gebruik maken van de voordelen als lid bij FSV Praktisch? Dan is dat zeker mogelijk. Zo kun je voor €10 per studiejaar lid worden van onze studievereniging en mooie kortingen krijgen op gastcolleges, workshops en vele andere activiteiten! Nu vraag je je vast af; hoe kan ik mij aanmelden? Je bent er bijna! Klik op het kopje word lid en vul je gegevens in.

Denk je nu: activiteiten bijwonen is leuk, maar ze zelf organiseren is nóg leuker! En wil je meer uit je studie halen, je netwerk vergroten en jezelf ontwikkelen op het gebied van samenwerken en organiseren? Dan is actief lid worden bij een commissie bij FSV Praktisch zeker iets voor jou! Heb je interesse of wil je graag meer informatie, stuur dan een mail naar bestuur@fsvpraktisch.nl, spreek een van onze leden aan, of stuur een MS Teams berichtje naar mij (Nikee Ausma)!

Heb je verder vragen over onze studievereniging, is er iets niet duidelijk of ontbreekt en belangrijke informatie? Stuur dan een mail naar bestuur@fsvpraktisch.nl, zo halen we het beste uit elkaar!


Button_lid_worden_2.png


Nikee_foto.jpg
Nikee Ausma, Voorzitter der FSV Praktisch


Activiteiten

Geen aanstaande evenementen