Bestuur 2020-2021

Bestuur.jpg
v.l.n.r.: Jorik Hof, Lotte Hannink, Liona Zwartkruis, Christian van der Hoeven, Inge Wolf en Jessi Fosh

Bestuur

Jessi Fosh Vicevoorzitter
Lotte Hannink Voorzitter
Christian van der Hoeven Penningmeester
Jorik Hof Commissaris Extern
Inge Wolf Commissaris Intern
Liona Zwartkruis Secretaris

VIe Bestuur der FSV Praktisch​

Contact: Bestuur@fsvpraktisch.nl

Na een succesvol maar vooral ook vreemd collegejaar is het de beurt aan het VIe bestuur om er een mooi jaar van te gaan maken. Corona houdt ons allemaal in de greep, hierdoor zal het collegejaar er dit jaar anders uitzien. Dit betekent ook een extra uitdaging voor FSV Praktisch en het nieuwe bestuur. Het VIe bestuur bestaat uit een mix van jong en oud, ervaren en onervaren, maar bovenal zijn het zes enthousiastelingen die er vol voor gaan. Een korte omschrijving van ons vind je hieronder.

Onze eerste vrouwelijke voorzitter, Lotte Hannink, zal dit jaar met een hele lading energie en enthousiasme het voortouw nemen. Na een jaar als secretaris kon zij nog er nog geen genoeg van krijgen en mag ze dit jaar al haar kennis, ervaring en energie inzetten om alles nog een jaar in goede banen te leiden. 

Onze vicevoorzitter, Jessi Fosh, gaat er dit jaar met een flinke dosis enthousiasme en een kritische blik voor om alles in goed banen te leiden. Het lijkt een dingetje van vicevoorzitters te zijn dat ze gevreesd worden om hun taalkundige correcties, zo ook dit jaar! Dit komt ook goed van pas want één van haar vele taken zal zijn om de promo uit te breiden en in goede banen te leiden samen met de promocommissie. 

Om te zorgen dat het financiële plaatje niet in de soep loopt, rekenen wij op onze penningmeester, Christian van der Hoeven. Als je je afvraagt waarom onze schatbewaker je bekend voorkomt; dat komt omdat hij voor een tweede ronde gaat! Dit jaar mogen wij weer genieten van alle wijsheid die de oudste van onze groep ons te bieden heeft.

Onze dragende kracht achter de ledenadministratie is onze secretaris, Liona Zwartkruis. Deze stille kracht zorgt er achter de schermen voor dat alles op rolletjes loopt. Een mailtje hier en uitgewerkte notulen daar, Liona is van alle markten thuis. Word je lid van FSV Praktisch, dan ontkom je niet aan de mooie mailtjes die deze dame verstuurt.

Dit jaar hebben we ons laten versterken door een handballer van kwaliteit. Buiten het veld heeft hij ook nog een lekkere babbel wat zorgt voor een goede basis als onze commissaris extern, ook wel Jorik Hof. Hij zal zorgen voor de contracten, sponsoring en afspraken met onze contacten buiten de opleiding. 

Het Ve bestuur heeft afgelopen jaar een aantal grote, mooie projecten opgezet. Om deze allemaal in goede banen te leiden, hebben wij dit jaar versterking van een nieuwe functie. De commissaris intern, Inge Wolf, zal dit jaar nauw in contact staan met onze commissies. Met haar vriendelijke glimlach houdt ze alle commissies in toom en zorgt ze ervoor dat alle interne zaken binnen FSV Praktisch in goede banen worden geleid.