How To/College Commissie

how_to.png
V.l.n.r.: Figen, Yara, Janne, Jitske, Anne

How to/college commissie

Jitske van Gerwen Commissievoorzitter
Anne van der Hulst Commisielid
Janne Verstappen Commisielid
Yara Wessels Commisielid
Figen Betul Yilmaz Commisielid


Contact: Howtophysio@fsvpraktisch.nl

De How To/College Commissie is voor iedereen die wat nieuws wil leren omtrent het vak fysiotherapie. Dit jaar zijn de How To Commissie en Collegecommissie samengevoegd onder de naam van How To/College. We staan jullie paraat met verschillende workshops en colleges die dieper ingaan op bepaalde onderwerpen dan de lesstof of die je juist breder laten kijken dan fysiotherapie. Voorbeelden hiervan zijn How to Kinderfysio, How to Mulligan en How to Liesklachten… Allemaal eerdere edities van onze How To reeks!

Nu het weer kan proberen we zoveel mogelijk fysieke workshops en colleges te organiseren, waarbij er vooral praktisch aan de slag wordt gegaan. Daarnaast organiseren we ook een jaarlijkse startersmarkt: How to Physio. Wat moet je weten als je gaat afstuderen? Hoe zit het met je BIG-registratie en accreditatiepunten? Wij zorgen dat je dit te weten komt! Daarbij brengen we je in contact met werkgevers, vacaturebanken, scholingsbedrijven en het pensioenfonds.

Wij hebben er erg veel zin in en hopen jullie bij de toekomstige workshops en colleges te zien!

Zin om naast je studie ook evenementen te organiseren en studenten uit alle jaarlagen te leren kennen? Voel je vrij om een avondje met ons mee te kijken! Spreek gerust een van ons aan of stuur een mailtje naar: howtophysio@fsvpraktisch.nl