How To Commissie

Commissiefoto_HOW_TO.jpg
Bovenste rij v.l.n.r.: Robin Jansen, Fleur van den Berg, Laura de Haas. Onderste rij v.l.n.r.: Robin van Suntenmaartensdijk, Bob Teuwsen, Casper Jans-Beken

How To Commissie

Bob Teuwsen Commissielid
Casper Jans-beken Commissielid
Fleur van den Berg Commissielid
Laura de Haas Commissievoorzitter
Robin Jansen Commissielid
Robin van Suntenmaartensdijk Commissielid

Contact: Howtophysio@fsvpraktisch.nl

Deze commissie laat jou iets leren! Ons doel is om activiteiten te organiseren die dieper op onderwerpen ingaan dan de lesstof of die je verder laten kijken dan algemene fysiotherapie. Voorbeelden hiervan zijn How to Mulligan en How to Liesklachten.

Naast deze How to’s organiseren we ook een startersmarkt: How to Physio. Wat moet je weten als je gaat afstuderen? Hoe zit het met je BIG-registratie en verplichte accreditatiepunten? Wij zorgen dat je dit op 12 mei 2020 te weten komt! Daarbij brengen we je in contact met werkgevers, vacaturebanken, scholingsbedrijven en het pensioenfonds.

Als derde gaan we aan de slag met de introdag. We maken je wegwijs op school en op de site. Ook leer je je medestudenten beter kennen tijdens deze actieve middag.

Meestal is het dus vakinhoudelijk, maar wij zijn ook erg goed in biertjes drinken! Dus wil je handige tips om je kater te bestrijden of heb je een leuk idee voor een How to…

Spreek gerust een van ons aan of stuur een mailtje naar : howtophysio@fsvpraktisch.nl bij interesse.