Symposium: PhysioFuture

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Organisator
Commissie Netwerk
Datum en tijd
14 jun. 2019 12:00 - 18:00
Locatie
Strijp-S, Eindhoven

Symposium: PhysioFuture

DE TOEKOMST VAN FYSIOTHERAPIE

Het KNGF organiseert op 14 juni de tweede Fysio-Xperience: een innovatief fysiotherapeutisch festival. PhysioFuture, een groep studenten vanuit 4 verschillende fysiotherapie studieverenigingen in Nederland, mag een gedeelte hiervan invullen.

Wat is er te doen?
Nadat we gezamenlijk naar Eindhoven gaan, beginnen we om 12:00 uur met een lunch op het terrein van Fysio-Xperience. Daarna zal PhysioFuture drie sprekers de kans geven hun kijk op de toekomst van fysiotherapie toe te lichten. Hierna zullen deze sprekers met elkaar in discussie gaan. Als dit programma afgelopen is, is er nog tijd om op het terrein van de Fysio-Xperience rond te lopen. De Fysio-Xperience wordt afgesloten met een borrel, waarna we rond 18:00 uur weer gezamenlijk naar huis gaan.

Jullie krijgen er 5 OKFT en 5 SSB-uren voor. Alumni krijgen 5 accreditatiepunten

Prijzen
€25,- voor iedereen die bij FSV Praktisch is aangesloten én lid is van het KNGF.
€35,- voor iedereen die bij FSV Praktisch is aangesloten, maar niet lid is van het KNGF. 
LET OP! Zowel leden als abonnees zijn aangesloten bij de vereniging. 

Voor iedereen die én geen lid van de vereniging is én geen KNGF-lid: kijk op de website van Fysio-Xperience voor de algemene prijzen en aanmelding of meld je aan als lid van het KNGF op www.kngf.nl/student-lidmaatschap.

Lijkt het jou leuk om met een groep studenten naar dit interessante, leuke festival te gaan? Geef je dan nu op! Mail jouw gegevens vóór 31 mei naar physiofuturenl@gmail.com!

KNGF-lid: Ja / Nee
KNGF relatienummer:  
Voornaam:  
Tussenvoegsel:  
Achternaam:  
Geslacht: Man / Vrouw
Geboortedatum:  
E-mailadres:  

Nadat je dit hebt gedaan zal je een mail ontvangen van de organisatie van de Fysio-Xperience waarmee jij jouw ticket kan kopen. Denk er wel aan: als je jezelf al hebt aangemeld, maar uiteindelijk geen ticket koopt, zullen er kosten aan verbonden zitten.