Tapescholing DenkFysio #2

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Organisator
Bestuur
Vanaf
4 dec. 2019 18:00:00
Tot
11 dec. 2019 22:00:00
Locatie
Nieuwe Marktstraat 54D

Tapescholing DenkFysio #2

In samenwerking met DenkFysio organiseert FSV Praktisch ook dit jaar weer een tweedaagse tapescholing speciaal voor studenten Fysiotherapie. Dit evenement zal plaatsvinden op woensdag 4 en woensdag 11 december, beide dagen van 18:00-22:00. De cursus wordt gegeven door de zeer ervaren Yoran Kuhlmann, tevens ook manueel therapeut. De kosten voor de gehele scholing bedragen €85. Buiten veel enthousiasme om hoef je dus helemaal niets zelf mee te nemen! Indien je alle opgedane kennis nog eens terug wilt lezen is er de mogelijkheid om tegen betaling van €20 het boek 'Medical Taping Concept' aan te schaffen, deze is op locatie van DenkFysio beschikbaar, hiervoor geldt wel OP = OP. 

Deze workshop is uniek omdat je leert werken met kinesiotape èn sporttape. Tijdens de scholing zal theorie en praktijk met elkaar worden afgewisseld. Aan de hand van casussen zul je op elkaar gaan oefenen.

Wil jij straks een streepje voor hebben tijdens je stage, op de sportclub of tijdens het solliciteren in het werkveld, dan is dit je kans!

Tijdens de scholing krijg je 3 rollen tape. Na afronding van de scholing ontvang je een certificaat.

Er is een beperkte beschikbaarheid aan tickets dus schrijf je nu snel in via onderstaande link! https://denkfysio.nl/product/tapescholing-2/